• Η Ιστορία μας
  • Η Ιστορία μας
  • Η Ιστορία μας
  • Η Ιστορία μας
  • Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

 Οικογένεια Καραμήτσου

Η οικογένεια Καραμήτσου εδώ και πολλές γενιές, δραστηριοποιείται στην κτηνοτροφία με σεβασμό στην ελληνική γη και με παράδοση στην παροχή προϊόντων κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας.

Εκτός από το κρεοπωλείο για τη διάθεση του κρέατος, η οικογενειακή μας επιχείρηση από το 2011 επεκτάθηκε και στο χώρο της εστίασης με τη δημιουργία Εστιατορίου /Αίθουσας Εκδηλώσεων και του Cafe Bar Κ22.

Το έτος 2019, βάσει των καλών κριτικών των επισκεπτών μας, διακριθήκαμε με το βραβείο "ΑΕΤΟΙ της γαστρονομίας" και κατακτήσαμε μια θέση στη γνωστή διεθνή πλατφόρμα Restaurant Guru

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας προτιμούν, μας στηρίζουν και μας ωθούν στο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Υπόσχεση μας, να ανταποκρινόμαστε πάντα στις γευστικές σας επιθυμίες και να σας προσφέρουμε την άριστη εξυπηρέτηση μας.

  

Το Boras Gefsis λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο.

Ωράριο λειτουργίας:        

Cafe Bar 22  7πμ - ξημερώματα

Κουζίνα           8πμ -  12πμ 

Κρεοπωλείο    8πμ  - 12πμ 

 

Ο χώρος προσφέρεται και για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Η χωρητικότητα του εστιατορίου είναι 120 άτομα εσωτερικά το χειμώνα και 400 άτομα το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του χώρου της βεράντας.

 

 

Βραβεία

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας προτιμούν, μας στηρίζουν και μας ωθούν στο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Υπόσχεσή μας, να ανταποκρινόμαστε πάντα στις γευστικές σας επιθυμίες και να σας προσφέρουμε την άριστη εξυπηρέτησή μας.

member
RECOMMENDED ON RESTAURANT GURU 2019
 
 
 
member
ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
 
member
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 
member
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ